Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2803 kJ / 674 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 49.3 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
"Pizza" briochée sucrée
2h 45 min
Napolitain
73h 40min
Sucre glace
5 min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Bûche glacée
8h
Sucre vanillé
72 Std.
Glace à la vanille
12 Std.
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Glace au chocolat
12 Std.
Bûche sorbet aux trois parfums
1j 20 menit
Pâte à chou
2j
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min