Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 1 uovo
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaino raso di cannella in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 4.1 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Crescia al formaggio
3h 10min
Cantucci
1hod. 50min
Cantucci bicolore
2h
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Torta al testo
1 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.
Arancini di Carnevale
4h
Ciaramicola
1 Std.
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3u.