Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 45.3 g
- Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Antipasto piemontese
25min
Bonèt
2h
Grissini torinesi
1h 35min
Brutti ma buoni di Gavirate
1u. 55min
Zabaione (TM6)
15min
Pane scugnizzo
2h
Semolino dolce
1 Std.
Mini bonet
2h
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Focaccia al formaggio
55 Min
Pan meino (Pan de mej)
50 Min
Gelato cioccolato e menta
10 godz. 25 min