Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 45.3 g
- Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Antipasto piemontese
25 min
Spongade della Val Camonica
5h
Baci di dama
1h 30min
Bonèt
2 Std.
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50 min
Frittelle di mele e arancia
1 Std. 5 Min
Frittelle di mele
40 min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1 Std. 40 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.