Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 65.2 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6h 15 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Panini al latte
4u. 50min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h