Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Früchte im Gewürzsud
- 400 g Wasser
- 40 g Zucker
- 1 Stück Ingwer, frisch, walnussgroß, in dünnen Scheiben
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 2 Streifen Orangenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 1 TL Anissamen
- 1 Zimtstange
- ½ TL Kardamom
- 2 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, längs halbiert
- 80 g Honig
- 600 g tropische Früchte, TK, nach Geschmack (z.B. Ananas, Heidelbeeren, Erdbeeren)
Panna Cotta
- 500 g Sahne
- 75 g Zucker
- Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2708 kJ / 646 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Himbeersauce
10 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Panna Cotta
5h
Erdbeersauce
15 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Limoncello-Creme
5h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Bayerische Creme
8 Std.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Mousse au Chocolat
3h