Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 blanc d'œuf
- 400 g de miel liquide
- 5 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 2 feuilles azymes
- 100 g d'amandes émondées
- 50 g de noisettes
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 8.4 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.3 g
Alternative recipes
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Mendiants au chocolat
30 dk
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Macarons au citron
12 Std.
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons chocolat-caramel
2sa 30 dk
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min
Tarte tropézienne
3sa
Nougats noirs
3sa
Chouquettes
1sa
Calissons d'Aix
24 Std.
Petits oursons guimauve-chocolat
4 Std.