Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Nudeln (z.B. Bavette)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
Pesto
- 75 g Rucola
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Walnusshälften
- 1 Stück Zitronenschale (ca. 1 x 4 cm)
- 1 frische Chilischote, halbiert, entkernt
- 100 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- 3 Prisen Pfeffer
Käsesauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Gouda, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Mehl
- 350 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4265 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 60 g
- Fibre
- 7.5 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 godz. 20 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Lasagne Caprese
1 godz.
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min