Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL gemischte Kräuter, getrocknet (z.B. Oregano, Salbei, Thymian, Rosmarin)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1270 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Überbackenes Baguette
45 Min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 Min
Paprika-Salat
20 min
Strammer-Max-Salat
30 min
Hot Dog to go
30 min
Überbackenes Brot
20 min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2h 15 min
Herzhafte Knusperstangen
30 min
Brotröllchen
40 min
Crostini mit Tomate
25 min