Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 250 g Haferkekse (z.B. Hobbits von Brandt), halbiert
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Füllung
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 800 g Frischkäse
- 180 g Sahne
- 2 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Zucker
- 30 g Speisestärke
Heidelbeersauce und Fertigstellung
- 1 Glas Heidelbeeren mit Flüssigkeit, gezuckert (Gesamtgew. 340 g)
- 45 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke (ca. 2 EL)
- 3 EL Wasser (30 g)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6 Std. 30 Min
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 Std. 30 Min
Blaubeerkuchen
3 Std. 30 Min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 Std. 30 Min
Chocolate Mud Cake
1h 30min
Cheesecake mit Himbeeren vom Grill
5h 20min
Möhrenkuchen mit Frischkäse-Guss
1h 30min
Valentine's Cheesecake
4 Std. 30 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Cheesecake-Brownies
3h