![Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43408625-DD6C-4CF8-8B6E-4B3500EA67BF/Derivates/20D0A558-ABF9-4DAD-8C3B-67B14E847847.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schokoladenkuchen
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Mandeln, gehobelt
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Zucker
- 100 g brauner Zucker
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 40 g Kakao
- 140 g Mehl
Bienenstichkruste
- 50 g Butter
- 40 g Zucker
- 40 g Honig
- 1 Prise Salz
- 20 g Milch
- 100 g Mandeln, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8h
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 Std. 30 Min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7u. 15min
Cheesecake-Cubes
1 Std.
Frischkäse-Haselnuss-Torte
7h
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2h 30 min
Cookie-Brownies
1h 10min
Möhrenkuchen mit Frischkäse-Guss
1 godz. 30 min
Zimtschnecke XL mit Frischkäseguss
2h 15min
Cheesecake-Brownies
3 Std.
Brownie-Käsekuchen
2h