Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 pincées de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia croquante
3 Std.