Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La base
- 350 g de farine à pain
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 gros œuf
La garniture
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de sucre vanillé maison
- 5 gros œufs, blancs et jaunes séparés
- 400 g de mascarpone
- 400 g de fromage frais
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel marin
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2618.8 kJ / 625.9 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 43.4 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake praliné
4 Std.
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 Std. 5 Min
Cake à la noix de coco
55 Min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1 Std. 15 Min
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.