![Soufflé au chocolat et à l'orange Soufflé au chocolat et à l'orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B509E60C-5406-45F2-AC2B-EB63DEC03257/Derivates/37D4D366-3F65-4D1A-A3A1-AA02F9734CC9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 g de beurre, pour les ramequins
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 4 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- le zeste d'une orange non traitée
- 100 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- 15 - 20 g de sucre glace maison (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2339 kJ / 560 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 3 g
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