Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g Wasser
- 8 Eier, gekühlt
- 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 5 Prisen Salz
- 40 g Butter
- 50 g Mehl
- 250 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1839 kJ / 438 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Schmorgurken
30 min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Senfeier
1h 5min