Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 450 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 600 g grüne Bohnen, frisch, schräg in Stücke geschnitten (2-3 cm)
- 600 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 TL Mehl
- 500 g Buttermilch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 752 kJ / 179 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Buttermilchsuppe
35 Min
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1h 20min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Käse-Porree-Suppe
30 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
1 Std.
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min