Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 godz. 20 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Burro ai funghi porcini
4h
Limoncello
193h
Calamari Sottovuoto
50 min
Crema di scampi
1 godz. 30 min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min