Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1hod.
Crostatine al limoncello
2 Std. 35 Min
Panini centrotavola
4h 15min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2hod.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Burro all'arancia
3h 30 min