Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa alle fragole
- 600 g di fragole, pulite a metà
- 160 g di zucchero
- 2 limoni, il succo
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte gialla)
- 800 g di latte intero
- 8 foglie di menta fresca
- 120 g di zucchero
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- 60 g di farina tipo 00
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Composizione
- 8 - 10 biscotti savoiardi
- 16 foglie di menta fresca
- 8 fragole
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1635 kJ / 390.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 62.4 g
- Fat
- 12.5 g
- Saturated Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 107.9 mg
Alternative recipes
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 Min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Sorbetto di pere
15 Min
Torta gelato ai frutti di bosco
11h 30min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 Std. 30 Min
Crema alle fragole
15 Min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h