Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Kürbisfleisch (z.B. Butternuss), geschält, in Stücken (5 cm)
- 10 g Butter
- 150 g Speckwürfel
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- ¼ - ½ TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL weißer Balsamessig
- 30 g Wasser
- 150 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 835 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 525 mg
Alternative recipes
Kürbisgulasch
45min
Kürbissuppe mit Hirse
35min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Kürbis-Frikadellen mit Butter-Lauch
1h 30min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 Min
Kürbisquiche
2 godz. 5 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Butternusskürbisgemüse
25min