Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 2 Prisen Muskat
- 160 g Milch, 1,5 % Fett
- ½ Kresse-Beet, Wurzeln abgeschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 3.8 g
Alternative recipes
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20 min
Kartoffel-Gemüse-Püree
35 Min
Bohnenpüree
10 min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55min
Hackfleischsauce mit Spinat
30min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1h 20 min
Milchreis mit Brombeer-Schokoladensauce
1h
Karfiol mit Butterbröseln
40min