Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- ½ TL Kümmel, ganz
- 2 - 3 TL Zucker
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 1 EL Weißwein
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 EL Weizenmehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 7587.5 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1219 mg
Alternative recipes
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1 godz.
Krautfleckerl
40min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Letscho
40min
Krautsuppe
55min