Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 - 400 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 1 cm x 1 cm)
- 1 Packung Sauerkraut, ca. 500 g, abgetropft und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 50 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Brot-Puffer
30 min
Sauerkrauttaler
2h 20min
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
1h
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1h