Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Butter, weich, für die Form
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 250 g Sahne
- 250 g Milch
- 1 TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 180 g kurze Makkaroni
- 100 g gekochter Schinken, in Scheiben
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 5106 kJ / 1219 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 72 g
In Collections
Alternative recipes
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1h 20min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 Min
Ofentortellini
45 Min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1 Std. 15 Min
Spätzletopf
30 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min
Mac and Cheese
1 Std.
Tomaten-Sahne-Sauce
30 Min