![Chili con Carne mit Feta Chili con Carne mit Feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3F6BF222-B289-44A1-BBB1-54A68BF8E2BC/Derivates/aa62b558-a0d5-4fb1-bfbb-12f4d03fcd3c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 500 g gemischtes Hackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 150 g Gemüsefond
- 150 g Möhren, in dünnen Scheiben
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Chiliflocken
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Dose Gemüse, gemischt, texanisch (400 g), abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 100 g Feta, zerkrümelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2175 kJ / 520 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Hack-Käse-Topf
45 min
Chili con carne
40 min
Spicy Mary
5 min
Chili con Pollo
1 Std. 5 Min
Chili con Crema
45 min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10min
Nudel-Hack-Auflauf
2 Std.
Tomatensuppe
45 min
Blitz-Lasagne
1 Std.
Gefüllte Paprikaschoten
50 min
Überbackene Hackbällchen
1 Std. 15 Min
Indisches Hähnchen-Curry
35 min