![Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d920e32f-8471-4c4e-a659-e3c9eb5cd742/Derivates/452188a2-2d1f-4e02-8ae1-7df2278f31a8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g Buchweizen
- 50 g Speisestärke
- 150 g brauner Zucker
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 280 g Milch
- neutrales Öl zum Braten
- 400 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2160 kJ / 517 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Buchweizen-Porridge
30min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1h
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1h 15 min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
Buchweizenwaffeln
1h 30min
Buchweizen-Pfannkuchen mit Äpfeln
25min
Herbstlicher Buchweizenbrei
4 godz. 15 min
Hirseauflauf
1u. 10min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20min
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35min