Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 330 g di farina, senza glutine
- 115 g di burro, a pezzi
- 1 uovo
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 125 g di formaggio fuso, a dadini o fettine
- 125 g di salame, a dadini o fettine sottili
- 2 uova
- 100 g di latte
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 23.4 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Gratin di patate
1h 10min
Frittata soffice alle patate
1u. 15min
Frittata di zucchine
40 min
Crostata alle mele
1 godz.
Tiramisù
5h 40 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Insalata di pasta
35 min
Focaccia con salsiccia
2 Std.
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 godz. 40 min
Rotolo al limone
3 Std.
Focaccia di patate
2h 50min