Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 31.97 g
- Fat
- 34.52 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Torta di noci engadinese
1h 15min
Dip di datteri e curry
5 min
Muffin con carote e noci
45 min
Crema Thermomix®
45 min
Muffin di castagne al cioccolato
1h 15min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
No ratings
Crêpe
1h 15min
Torta alla panna
45 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min