Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 31.97 g
- Fat
- 34.52 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di ricotta
50min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Torta di mele con crumble
2hod. 30min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 godz. 10 min
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min
Biscotti di linz
3 godz. 15 min
Stelle alla cannella
1 godz. 30 min
Torta al cioccolato e fragole
4h 45min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min