Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 porzione di pasta frolla, come da ricetta base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata (v. consiglio)
- 50 g di zucchero
- 10 g di liquore limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di würstel e formaggio
Keine Bewertungen
Ciambella al limone
2 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Torta di rose
2 godz.
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Keine Bewertungen
Torta di Pasqua
1h 45min
Pizzette al formaggio di capra
Keine Bewertungen
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Keine Bewertungen
Dolcetti con le prugne
Keine Bewertungen
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Quiche ai 4 formaggi
45min