Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero semolato fine
- 10 g di lievito fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza d'arancia
- 10 g di scorza di limone
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero semolato fine
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di rum bianco (vol. 70°C)
Terminare della preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1083 kJ / 259 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchero a velo
5 Min
Parmigiano grattugiato
5 Min
Crema pasticcera
15 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta frolla
1ωρ. 50 λεπτ.
Crema pasticcera
15 Min
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40 min
Pan di Spagna
1ωρ. 50 λεπτ.
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Torta della nonna
4 Std.
Pasta frolla dolce
1ωρ. 50 λεπτ.
Pasta Choux
2h