Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 2 Karotten, geschält
- 500 g Wasser
- 100 g Jungspinat, gewaschen und getrocknet
- 4 Scheiben Schinken, gekocht
- 20 frischer Rosmarin
- 10 Kidneybohnen, aus der Dose
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Schwarzwäldertorte
2hod. 30min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 min
Zucchetti-Omelette
40 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min