Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g Dill, Stängel entfernt
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Lachsfilet, gefroren, aufgetaut und in Stücken (3-4 cm) (siehe Tipp)
- 50 g Weissbrot, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl, zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Trenette mit Pesto
45min
Hot Dog
35 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Brownies
45min
Trutenburger
1h 25min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 min
Schoggichüechli
45min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min