Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 scalogni, tagliati a metà
- 250 g di filetti di trota, affumicati, tagliati a pezzi (circa 4 filetti)
- 150 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
- 20 fette di pane di segale (vedere consiglio) o pane integrale tipo Pumpernickel a fette (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 rametti di aneto fresco, per guarnire
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
Condimento allo yogurt
5min
Granola
1h 40min
Läckerli di Basilea
1h 10min
Polenta ticinese
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Paella di fagioli
55min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 Std.