Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (optional)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (optional)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Purea di topinambur
40 min
Arroz caldoso
1h 10min
Insalata di broccoli
15 Min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 min
Condimento balsamico
No ratings
Feta al cartoccio
25 min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 min
Carbonara vegetariana
30 min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Quiche di porro
1 Std. 45 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min