Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 80 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel de mer en gros grains
- 400 g de poire Williams au sirop, coupée en lamelles
- 1 fève
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1542 kJ / 371 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël
2 godz. 45 min
Meringue
10min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8h 50 min
Séré aux herbes
10min
Quenelles au cresson
No ratings
Coquins de Linz
3u. 15min
Choco-praliné abricot
No ratings
Risotto aux épinards et asperges
40min
Bretzels
1 Std. 15 Min
Sauce Hollandaise
15min
Soufflé au chocolat
40min
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min