Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise
1 Std. 50 Min
Bavarois aux 3 chocolats
4 Std.
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau à la crème
45 Min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Chili con carne
Keine Bewertungen
Monstres de purée de pommes de terre au four
Keine Bewertungen
Hiboux en fromage
Keine Bewertungen
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Croissants aux noisettes
1h 40min