Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
or 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Albumi montati a neve
5 min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Pancakes
45 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Caramelle al cioccolato e frutta secca
No ratings
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pane di frumento e farro
12 Std.
Crostata alla pancetta e porri
1j
Pane di segale vallesano
10h
New York cheesecake
6h 30 min