Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
or 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa di zucca
35 min
Torta di mele
1 godz.
Salame di cioccolato
3h 15min
Vellutata di verdure
40 min
Frittata senza uova
No ratings
Burger vegan
5hod.
Polpette di melanzane
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz.
Biscotti soffici al pistacchio
No ratings
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min