Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crespelle
- 250 g di farina
- 500 g di latte
- 15 g di olio di oliva + q.b. per friggere
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di foglie di spinaci, surgelate, (scongelate e strizzate)
Ripieno
- 200 g di formaggio semistagionato, tagliato a pezzi (es. Cheddar)
- 180 g di prosciutto cotto, a fette, tagliato a pezzi (3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1057 kJ / 253 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 22.3 g
- Fat
- 11.7 g
In Collections
Alternative recipes
Purea di patate
45min
Besciamella
15 min
Torta di Linz
No ratings
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Zuppa di zucca
35min
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Minestra di carote e menta
35min
Zuppa di zucca
35min
Biscotti milanesini
3h
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Torta di pane
1h 20 min