Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crespelle
- 250 g di farina
- 500 g di latte
- 15 g di olio di oliva + q.b. per friggere
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di foglie di spinaci, surgelate, (scongelate e strizzate)
Ripieno
- 200 g di formaggio semistagionato, tagliato a pezzi (es. Cheddar)
- 180 g di prosciutto cotto, a fette, tagliato a pezzi (3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1057 kJ / 253 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 22.3 g
- Fat
- 11.7 g
In Collections
Alternative recipes
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.
Torta di carote argoviese
2h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Cannelloni
1小时 20 分钟
Lasagne alle lenticchie
1h 15min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Filetto di maiale in crosta
1h 15min
Besciamella
15min
Gnocchi di patate
1h 15min
Vellutata di pomodoro
10min
Sformato di zucchine
1h 10min