Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Milkshake lampone e meringa
10 min
Ciambella al limone
2h
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Crostata al Vin cuit
No ratings
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
No ratings
Pizza di patate con verdure
2h
Mini maddalene al cioccolato
No ratings
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30 min
Focaccine fantasia
2h 5min
Muffin al cioccolato e noci
30min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Rotolo al quark e fragole
1h 30 min