Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Praline al cioccolato con liquore
No ratings
Condimento allo yogurt
5 min
Pane rustico
2hod.
Tartufi al cioccolato
No ratings
Danubio dolce
3h 25min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2hod. 30min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1hod. 30min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
No ratings
Mini maddalene al cioccolato
No ratings
Tortini al caramello
1hod.
Biscotti milanesini
3 Std.