Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3óra
Biscotti al burro
50min
Crostata alle mele
1óra
Pane rustico
2óra
Trancetti cioccolatte
1 Std. 55 Min
Torta estiva allo yogurt
5hod. 15min
Pisco Sour
10 min
Frittelle di carnevale
1óra 10p
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Macarons al caramello
1 godz. 50 min
Cannoli alle nocciole
No ratings