Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Gurkentopping
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 150 g Gewürzgurken, halbiert
- ¼ TL Zucker
- 10 g Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- 10 g Weißweinessig
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 100 g Ketchup
- 20 g Tomatenmark
- 20 g Senf, mittelscharf
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 300 g Frankfurter Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Mumien-Würstchen
1h 20min
Burger-Muffins
50min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 Std.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 Std.
Baconcreme-Happen
1 Std.
Mini-Zupf-Pizzen
1h 45 min
Burger-Muffins
1h 40min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35min
Burger Balls
3h 30min
Hot Dog to go
30min
Hotdog-Pizza
30min
Würstchen im Schlafrock
2 Std.