Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotto alle mandorle
- 70 g di mandorle pelate
- 60 g di farina
- 120 g di zucchero
- 4 albumi
- 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
- 400 g di fragole a metà
- 100 g di zucchero
- 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 38.5 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Charlotte al pandoro e spumante
4hod. 50min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Mini cheesecake alla banana
2h 30min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min