Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
or 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Fond de viande
45min
Fond de volaille
45min
Fond de légumes
45min
Iles flottantes
1h
Pâté de campagne
48 Std.
Sucre vanillé
72h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24ωρ. 20 λεπτ.