Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oranges non traitées, zeste et jus (200 g de jus env.)
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1102 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Malakoff à la crème anglaise
25min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Sabayon au citron
15min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4u. 5min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Petits babas rapides à la grenadine
30 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Flan brésilien aux œufs
1 Std. 5 Min