Hirsepuffer

Hirsepuffer

4.1 193 ratings
Prep. 40 min
Total 1 h 10 min
25 Stück

Ingredients

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Hirse
    200 g
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Curry mild
    ½ TL
  • Paniermehl
    30 g
  • Eier
    3
  • Öl zum Braten

Nutrition per 1 Stück

Calories 74 kcal / 310 kJ
Protein 3 g
Fat 4 g
Carbohydrates 7 g
Fibre 0.4 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...