Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen

Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen

4.3 225 ratings
Prep. 25 min
Total 1 h
12 Stücke

Ingredients

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Marzipan-Rohmasse in Stücken
    200 g
  • Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
    175 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eier
    3
  • Mehl und etwas mehr zum Wenden der Pflaumen
    250 g
  • Mandelstifte
    130 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Quark
    150 g
  • Pflaumen halbiert, entsteint
    500 g
  • Puderzucker zum Bestäuben

Difficulty

medium


Nutrition per 1 Stücke

Protein 10 g
Calories 1697 kJ / 405 kcal
Fat 19 g
Fibre 3.5 g
Carbohydrates 47 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...