Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 15 Min
Sauce Hollandaise
15min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Weißweinsuppe
45 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Forellencremesuppe
40 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min