Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 40 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Radicchio, in dünnen Streifen
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne lisce
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Gemüsecurry
1 godz.
Wirz-Pasta
35 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Pasta-Lauch-Topf
30 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min