Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 100 g Mandeln
- 190 g Zucker
- 1 Vanilleschote
- 165 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier
- 270 g Mehl
- ¾ Pck. Backpulver
- 300 g Babyspinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt
Heidelbeerguss
- 400 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- 15 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 30 g Zitronensaft
Frischkäseguss und Fertigstellung
- 75 g Zucker
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- Nutrition
- per 16 Stücke
- Calories
- 22449 kJ / 5363 kcal
- Protein
- 104 g
- Carbohydrates
- 527 g
- Fat
- 304 g
- Fibre
- 49.6 g
In Collections
Alternative recipes
Möhrenkonfekt - Top Cezerye
6 Std.
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 Std. 40 Min
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10h
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1 Std. 30 Min
Lemon-Curd-Tiramisu
4h 30min
Möhren-Pfirsich-Torte
6 Std.
Millionaire's Shortbread
2 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Grüner Krümel
2 Std.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Kürbis-Apfel-Kuchen
3 Std.
Möhrenkuchen, schwedisch
2 Std.