Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
or 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Nutrition
- per 4 portions
- Calories
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Cannellonis
1 godz. 20 min
Sbrinz râpé
5 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Brownies
45 min
Crema catalana
40min
Sauce béchamel
15min
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40min
Carottes glacées au miel
1 godz. 20 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Petits pains burger (buns)
1h 45min