Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, mou, en morceaux
- ½ cube de levure fraîche (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
or 500 g de farine blanche - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de gros sel, pour parsemer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto
No ratings
Gratin de l’armailli
50 min
Massepain
1klst 10 min
Pâté en croûte
10 Std.
Flatbread au beurre aux herbes
35 Min
Mousse au chocolat glacée
No ratings
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40 min
Risotto bolognaise
45 分钟
Fingers de poisson à la sauce tomate
50 min
Quiche aux poireaux
1h 45min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Tortillas de chia et quinoa et trio de dips
1h 45min