Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Marillenröster
30 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Powidl
8h
Bröselknödel
40 min
Zwetschkenröster
1j 30 menit
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1j 30 menit
Waldviertler Knödel
1j
Tafelspitz mit Semmelkren
1j 20 menit