Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2hod. 30min
Semmelknödel
50 Min
Marillenröster
30 min
Powidl
8h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Osterpinzen
2hod. 50min
Zwetschkenröster
1hod. 30min
Bröselknödel
40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min