Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 - 60 g gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft (z. B. Dille, Petersilie, Kresse, Zitronenmelisse, Basilikum, etc.)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 35 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 2 TL Estragonsenf
- 3 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 TL Öl (z. B. Leinöl)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Staubzucker
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 703 mg
In Collections
Alternative recipes
Frühlingsaufstrich
20 Min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Liptauer
15 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Budapester Wurstsalat
20 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Erdäpfelsalat
1h
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Semmelknödel
50 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min